Verblijf op hoog niveau

TURM 2 is een modern 10-persoons chalet midden in Oostenrijks grootste pijnbomenbos op de Turracher Höhe. Het bergdorp rondom de idyllisch gelegen Turracher See ligt op de grens van de provincies Steiermark en Karinthië.

Op deze plek, bijna 1800 meter hoog in de bergen, biedt TURM 2 alles om uw verblijf of vakantie onvergetelijk te maken.
Een vrij uitzicht op de pas en omringende bergen, de luxe van privacy, een eigen wellness met sauna en bubbelbad en vier ruime slaapkamers (met in totaal zes boxspringbedden en twee stapelbedden) verdeeld over twee verdiepingen. 

De twee verdiepingen met slaapvertrekken zijn elk voorzien van een badkamer en toilet;  comfortabel en ideaal voor een vakantie met meerdere stellen of een grote familie.

Op de derde, bovenste verdieping bevindt zich een ruime, compleet ingerichte keuken en een woonkamer met balkon over de volledige breedte van het huis. De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 130 vierkante meter. Voor een plattegrond klik hier.
To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.
Click to start virtual tourdrag cursor & use hotpots to navigate.

double click for full screen