ZOMER op de Turracher Höhe

In de zomer is de Turracher Höhe, gelegen in het nationale park Nockberge, de ideale plek voor wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers van alle leeftijden. Mede dankzij de vele zonuren en de pollenvrije hoogte, is de TURM 2 villa een perfecte en gezonde uitvalsbasis voor diverse sportieve activiteiten. De bewegwijzerde routes leiden u kilometers langs meren en berghutten, door bossen en over bergtoppen.

Even ten zuiden van Turrach begint de Nockalmstraße, een prachtige route door het Nationalpark Nockberge. Voor degene die van snelheid houdt is er bovendien de Nocky Flitzer, een rodelbaan van maar liefst 1600 meter lengte. Met de Panoramalift vanuit het bergdorp is het startpunt eenvoudig te bereiken. Een 18-holes golfbaan is te vinden op 20 kilometer afstand in Bad Kleinkirchheim. In dit dorp bevinden zich eveneens een tweetal thermen. Naast alle sportieve activiteiten is een dag uitrusten in de villa, die van alle gemakken is voorzien, overigens ook geen straf.  U kunt ontspannen in de sauna en het bubbelbad of rustig een boek lezen bij de haard.

De (kleinere) winkels  en meerdere restaurants zijn te vinden op  loopafstand van de villa in het bergdorp. De kristalheldere Turrachsee ligt centraal in dit gezellige dorp. Een aantal lager gelegen dorpen en meren waaronder de Millstätter See bieden zomers vertier in optima forma. Grotere plaatsen waaronder Murau, Villach en Klagenfurt aan de Wörthersee zijn binnen een uur met de auto bereikbaar.